Cégvezetőknek PDF Nyomtatás E-mail

Kompatibilis eszköz, extra információk

Ismer Ön olyan informatikus kollégát, aki ne kívánná már a háta közepére az Excel táblákat vagy azokat az eszközöket, amelyek ugyan minden adatot precízen rögzítenek, de arra már nem képesek, hogy a döntések folyamatát is segítsék? 

Gyárigazgatóknak

A jelenlegi informatikai eszközök, melyeket használ, megmutatják Önnek, hogy miből, hol, mennyi áll rendelkezésre, de munkatársai bizonyára azt is szeretnék tudni, hogy pontosan mennyi kell egyes termékekből, a vevőket hogyan tudják csúszások nélkül a legkisebb költséggel kiszolgálni.

Ideje, hogy megismerjen egy olyan megoldást, amely nem csak kollégái, de az Ön munkáját is megkönnyíti. Eszközünk, amit ajánlunk, amellett, hogy rendet teremt a folyamatok között és ideális döntéseket „szállít”, kompatibilis a többi már meglévő szoftverrel, így fenntartása és működtetése nem jelent Önnek többletmunkát.

Ugyanakkor egy ilyen összetett szoftver temérdek egyéb információt szolgáltat, amely Önnek fontos lehet, és ami további könnyebbséget jelent majd a munkájában és a legjobb eredményeket hozza majd ki cégéből.Munkatársai mindennap hálásak lesznek Önnek, ha eszközünk segítségével a kezükbe adja a tökéletes megoldást, a helyes döntések kulcsát.

Bővebb információkat szeretnék a rendszerről, mely megkönnyíti a munkámat!

Bevezetés, megtérülés igen rövid idő alatt

Amennyiben úgy dönt, hogy felveszi velünk a kapcsolatot és létrejön Önnel egy találkozó, fejlesztőink munkája nyomán már néhány napon belül megoldási javaslat kerül asztalára, majd az egyeztetések, finomhangolás után kezdődhet is a fejlesztés szakasza.

opta00013

Feladattól függően akár 3 hónappal az első megbeszélés után már alkalmazhatja is cégében az új rendszert, mely pontosan megmutatja melyik az a megoldás, amelyik a legjobb eredményeket hozza a vállalkozásnak.

Ráadásul mindez úgy valósul meg, hogy tanácsadóinkka együttműködve befektetése kevesebb, mint 1 év alatt megtérül, melyre garanciát vállalunk!

 

Szeretnék egy találkozót, hogy az én cégemben is minél hamarabb működjön az egyedi rendszer!

Szoftver, amely ideális döntéseket szállít

Fejlesztéseink mindegyikének alapja az AIMMS, amely a meglévő információk, adatok felhasználásával felvázolja az összes lehetőséget, és világosan megmutatja, melyik az a megoldás, amelyik a legtöbb profitot termeli az Ön vállalkozásának. 

Kollégái számára az olyan kínzó napi kérdések, mint,


mekkora árukészlet legyen a raktárban,

honnan és kit szolgáljunk ki,

milyen sorrendben végezzük a feladatokat,

hogyan csökkentsük a határidő túllépéseink számát, vagy éppen

mikorra ütemezzük a karbantartásokat, többé nem okoznak fejfájást!


Ön és munkatársai olyan segítséget kapnak döntéseikben, ami az eddig ismert megoldásokkal ellentétben figyelembe vesz minden meghatározó körülményt, amelyek befolyásolhatják a cége hatékonyságát és így szállítja Önnek az igazi optimális megoldást a maximális eredmény eléréséhez.


Szeretném felvenni tanácsadójukkal a kapcsolatot, kérem, keressenek meg!

 

opta_web_visszajelzes-5