Kipróbálná magát? PDF Nyomtatás E-mail

Mit jelent az optimalizálás a gyakorlatban?

Próbálja ki most!stones

Ismer olyan eszközt, amely minden egyes döntés előtt megadja a tökéletes megoldást? Az AIMMS pontosan erre képes. A meglévő információk, adatok felhasználásával felvázolja az összes lehetőséget, és elárulja, hogy melyik az a megoldás, amelyik a legtöbb profitot hozza a vállalkozásnak. Egyesíti magában a modellezők, táblázatkezelők, a különböző programozási nyelvek, az adattárházak, illetve a vállalatirányítási eszközök feladatait.

És ami a fenti előnyök mellett még igen nyomós érv lehet, hogy az AIMMS kompatibilis a többi meglévő szoftverrel, így fenntartása és működtetése nem jelent Önnek többletmunkát.

Az alábbi demókon keresztül kipróbálhatja, hogy mennyiben más eredményt hoz, ha Ön tervez illetve ha az AIMMS segítségével optimalizál. Tesztelje magát egy kisebb és könnyen megoldható feladaton!

Tegyen sorrendbe 10 feladatot úgy, hogy a lehető leggyorsabban befejezzen minden feladatot. A feladatok ideje és az átállási idők is számítanak!
Sok sikert! A feladatlap betöltése után kattinston az "alapállapot" ikonra, tegye sorrendbe a 10 feladatot, végül kattintson az "optimalizálás" ikonra.

Bővebben >>