PDF Nyomtatás E-mail

 ICG Learning Days; egymástól tanultak a tanácsadók

Egy, az ICG csoport által a közelmúltban, 200 európai nagyvállalat vezetői körében végzett felmérésből az derült ki, hogy a megkérdezett vezetők kevesebb, mint 50%-a követi a sikeres változások alapelveit. 

Három napon keresztül, 2013. április 11-13. között hazai és nemzetközi topmenedzserek és európai vezető tanácsadói vitatták meg a szervezet-és működésfejlesztés legfontosabb, aktuális kérdéseit Budapesten az ICG Learning Days keretében.

A vállalatok változási folyamatai leggyakrabban azért nem eredményesek az alaposan kidolgozott tervek ellenére, mert bár a sikertényezőket jól ismerik, a megvalósításkor mégsem veszik őket figyelembe.
Szintén akadályozza a célok elérést, hogy nem építenek a vállalatban rejlő tudásra, a vállalati kultúra íratlan szabályait és a változást akadályozó tényezőket nyíltan „nem teszik ki az asztalra” és a szükséges döntéseket nem hozzák meg időben, konzekvensen.

A minden évben más ország szervezésében zajló háromnapos esemény célja az volt, hogy a tanácsadók egymás tapasztalatait megosztva, egymástól tanulva közösen alakítsák ki a következő évek szervezetfejlesztési trendjeit.

Lelkes Zoltán, ICG tanácsadó és az Optasoft ügyvezetője az ügyfelek számára rendezett nyílt napon Márton Zoltán ICG tanácsadóval két sikeres projekten keresztül illusztrálta a matematikai modellezők létjogosultságát a sikeres szervezet és vállalat életében.
A Wrigley Magyarország részére fejlesztett túratervező rendszer a 2011-es bevezetés óta 30%-os hatékonyságjavulást eredményezett, a Hitelap Zrt.-vel folytatott együttműködés 20%-os termeléskapacitás növekedést hozott.

A workshopon mindkét cég vezetői jelen voltak és beszéltek arról, hogy milyen feladatokat kellett megoldani a közös munka során, milyen út vezetett a sikerig és mi a teendő ahhoz, hogy a rendszerek ezután is a legjobban tudják a cégüket szolgálni.
Ángyán Balázzsal, a Hitelap Zrt. ügyvezetőjével és tapasztalataival a májusi szakmai reggeli résztvevői is megismerkedhetnek!

Érdekelné, az Ön cége számára milyen lehetőséget tartogat a matematikai optimalizálás? Írjon nekünk és kollégánk hamarosan megkeresi, hogy konzultációs időpontot egyeztessenek!