GARTNER 2013- Cool Vendor minősítés az AIMMS-nek PDF Nyomtatás E-mail

Újszerűség, hatékonyság, innováció voltak azok a jellemzők, melyek alapján a Gartner, a világ vezető információ technológiai kutató-és tanácsadó cége az AIMMS-nek ítélte 2013-ban a Cool Vendor minősítést.

A Gartner által készített jelentés egyik legfontosabb megállapítása, hogy a vállalatok számára egyre inkább elengedhetetlen, hogy a bonyolult állátási láncokat matematikai optimalizálással támogassák, ez az a terület, melyre az AIMMS is elsődlegesen koncentrál.

Az AIMMS jelentősége azért is nagy a mai gazdaságban, mert a hatékony optimalizációs technológia lehetővé teszi a döntéshozatal magas szintű fejlesztését, így a vállalatok sokkal jobban vehetik a piac diktálta kihívásokat és jelentősen növelhetik teljesítményüket, javíthatják eredményeiket.

Az AIMMS nagy előnye abban áll, hogy megoldásait valóban bármilyen egyedi problémára képes szabni, rugalmassága teszi a világ vezető matematikai modellezőjévé.

Ha szeretné megtudni az Ön cégének milyen előnyöket nyújtana az AIMMS, akkor forduljon kollégáinkhoz, hiszen az Optasoft, az AIMMS egyedüli partnereként Kelet-Európában az optimalizálás valódi szakértője!