Miért az Optasoft?

Az Optasoft Kft. operációkutatással foglalkozó tanácsadó cég, az AIMMS regionális partnere, az egyedi rendszeroptimalizáló szoftverek szakértője és fejlesztője.

Az AIMMS ma az egyetlen olyan matematikai modellező rendszer, amely képes az adatbázisrendszerek, táblázatkezelők és matematikai optimalizáló szoftverek előnyeit ötvözni. Kompatibilis minden vállalatirányítási rendszerrel. Segítségével gyorsan lehet egyedi, versenyelőnyt biztosító, vezetői döntés-előkészítő eszközt fejleszteni. 

Célunk
A hatékonyság drasztikus javítására szolgáló, nyugaton már elterjedt, új módszereket szeretnénk hazánkban is meghonosítani. Cégünket mérnökök alapították, magas szintű technológiai ismereteinkkel állunk a termelő vállalatok rendelkezésére. A munkatársak alapos, körültekintő munkájának, az egyetemi és nemzetközi háttérnek köszönhetően egyedülállóan magas színvonalon szolgáljuk ki partnereinket, akik ennek köszönhetően piaci részesedésük és nyereségük növekedését érik el.

 Mi a garancia?

Minden termékünkre projektmegszakítási garanciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelő nem elégedett indoklás nélkül megszakíthatja együttműködésünket és a termékünket nem kell kifizetnie. A kész szoftver akkor is visszaadható, ha már átadtuk. Az esetleges visszamondás határideje minden szakasz-zárást követő 15. munkanap. A visszamondás írásban történhet meg. Egy elkészült rendszerre 12 hónapos garanciát vállalunk. Ez alatt az idő alatt a rendszer hibáit díjmentesen javítjuk.

Az Optasoft munkatársai mindig készséggel állnak rendelkezésünkre, és a felmerült problémákra általában több alternatív megoldást is javasolnak, így viszonylag könnyedén és gyorsan küzdhettük le azokat a nehézségeket, amelyekkel a fejlesztés során szembesültünk. Ez a kreatív hozzáállás tette hatékonnyá együttműködésünket.

Tóth Zoltán

Supply Network Planner, PET Hungária Kft.

Milyen támogatást adunk?

Az átadott szoftvereket rendszeresen frissítjük, ahogy az alapszoftver is fejlődik. A támogatás része évi 20 munkaóra, ami lehet akár tanácsadás, akár szoftvermódosítás. Emellett partnereinknek biztosítunk egy munkanapos kiszállást is, ami felhasználható tetszőlegesen oktatásra, tanácsadásra vagy betanításra.

Kérdései vannak? Munkatársaink szívesen segítenek! >>