Partnereink PDF Nyomtatás E-mail

Akik az Optasofttal már a matematikai optimalizálás előnyeit élvezik:

 

partner_LOGOK_05_s 

Stratégiai partnerséget alakítottunk ki olyan nemzetközi és hazai cégekkel, akikkel együttműködve még magasabb szinten tudjuk kiszolgálni partnereinket a matematikai optimalizálás területén.AIMMS

AIMMS

Az Optasoft Kft operációkutatással foglalkozó tanácsadó cég, az AIMMS regionális partnere, az egyedi rendszeroptimalizáló szoftverek szakértője és fejlesztője.

Az AIMMS ma az egyetlen olyan matematikai modellező rendszer, amely képes az adatbázisrendszerek, táblázatkezelők és matematikai optimalizáló szoftverek előnyeit ötvözni. Kompatibilis minden vállalatirányítási rendszerrel. Segítségével gyorsan lehet egyedi, versenyelőnyt biztosító, vezetői döntés-előkészítő eszközt fejleszteni.

www.aimms.comICG - INFORA CONSULTING GROUP

Az ICG és az Optasoft azért egyesítették tapasztalatukat és eszközeiket, hogy egy kézből kínálhassák a fenntartható változásokhoz szükséges informatikai-, folyamat- és szervezetfejlesztési eszközöket.

Az ICG Infora Consulting Group tanácsadói és trénerei az elmúlt 28 évben több mint 5000 sikeres nemzetközi és magyar működésjavítási és kultúrafejlesztési programot támogattak. Közép-európai regionális irodáiból 80 nemzetközi tapasztalattal és vállalatvezetési gyakorlattal is rendelkező tanácsadó nyújt változási folyamatokhoz tanácsadói szolgáltatásokat ügyfeleinek.

www.icg.hu