Szállítás optimalizálás

Szállítás optimalizálás

A TransIT eszköz regionális forgalmazó és fejlesztő partnere az Optasoft Kft.. Munkatársaink a cégek igényeihez alkalmazkodva biztosítják a hatékony használathoz szükséges egyéni beállításokat és folyamatos támogatást, tanácsadást.

A TransIT járattervező jellemzője a könnyű kezelhetőség, a jól áttekinthető és testre szabható grafikus felhasználói felület, és a rendkívül hatékony, szabadalmaztatott tervező algoritmus. A címek, járművek, járatok vizuális megjelenítését digitális térképen teszi lehetővé, a felhasználó által beállítható formában és részletezettség mellett.

A TransIT a gyakorlatban sikeresen alkalmazott járattervező szoftver. A tervezési funkciók mellett számos webalapú funkciót is tartalmaz, így pl. a szoftver által tervezett útvonalak közvetlenül exportálhatók egy navigációs eszközre, vagy a járművek aktuális GPS koordinátái valós időben követhetők – mégpedig ugyanazon a kezelői felületen keresztül.

Érdeklik a további részletek és a lehetőségek? Keressen meg minket!

Szeretném felvenni a tanácsadójukkal a kapcsolatot! >>>

Az előadók maximálisan és rugalmasan figyelték a résztvevők véleményét, megjegyzéseit és érthetően magyarázták el (mutatták be) a fontos tudnivalókat. Teljesen meg vagyok elégedve!
(A cégnél tartott workshopról)

Valentinyi Zoltán

PET Hungária Kft.