Termelésvezetőknek PDF Nyomtatás E-mail
Önnek, mint termelésvezetőnek, mi a legnagyobb ellensége? Csak nem a határidők?

Akkor itt az ideje, hogy egy életre legyőzze őket, mégpedig anélkül, hogy bekopogna az igazgató szobájába és újabb embereket vagy gépeket kérne.

Higgye el, csak elsőre tűnik lehetetlennek...

Műszaki vezetőknek

Lehet, hogy senki sem mondja, de mindenki tudja: egy termelő cég legfontosabb láncszeme a termelésvezető. Ezt Ön tudja a legjobban, hiszen az Ön kezében futnak össze a legfontosabb szálak: a sokszor nem megbízható előrejelzések, a gyakran változó megrendelések, a raktáron porosodó termékek jövője. Ezeket a szálakat pedig a legtöbbször Önnek, egyedül kell kibogoznia.

Nagy Sándor egy kardvágással végzett a gordiuszi csomóval, most mi a kezébe adjuk azt az eszközt, ami képes megmondani Önnek, hogy melyik a leggyorsabb, leghatékonyabb út a határidők betartásához.

Ahhoz, hogy egy folyó egyik partjáról eljussunk a másikra, rengeteg lehetőség közül választhatunk. Átúszhatunk a folyón, de csak, ha tudunk úszni. Építhetünk csónakot, ha van hozzá elég alapanyagunk. Várhatunk egy olyan hideg télre, ami befagyasztja a folyót, és szépen átsétálunk rajta. Vagy egy olyan meleg nyárra, ami kiszárítja a folyó medrét. Melyik a gyorsabb? Megtanulni úszni, vagy megépíteni egy csónakot? Meg lehet tippelni, ahogyan az Ön munkájában is rengeteg dolgot.

Sőt, Ön még meg is mosolyoghatja a folyó parton álló embert, mert nevetségesen kevés lehetőség közül kell választania. Nem úgy, mint Önnek. De egy egyedülálló szoftver most segít abban, hogy a leggyorsabban, a legköltséghatékonyabban (csak hogy az igazgató is örüljön) jusson át egyik partról a másikra.


opta00005

Az AIMMS szoftver minden fontos információt figyelembe vesz, ezeket összegzi, és megmutatja Önnek, hogy az egyes munkafolyamatokat hogyan lehet a leggyorsabban végrehajtani.

Sok lehetőség és egyetlen igazán jó döntés. Ez utóbbit fogja megtudni az egyedülálló AIMMS rendszer segítségével. Éppen ezért nélkülözhetetlen minden olyan műszaki vezető fegyvertárából, aki valaha is küzdött a határidők szorításával.

A folyós hasonlatnál maradva: az AIMMS figyelembe veszi az eszközöket (van-e elég fa a csónakhoz és ahhoz szükséges szerszám), az előrejelzéseket (elég hideg lesz-e a tél ahhoz, hogy befagyjon a folyó) és minden olyan részletet, amely a különböző lehetőségek felállításához nélkülözhetetlen. Ön pedig legvégül kézhez kap egy olyan tervet, amelyen tisztán látja, hogy mely döntéseket kell választania a határidők BIZTOS betartásához.

Az AIMMS legfontosabb előnyei, amelyekkel megkönnyíti egy termelésvezető munkáját:

• töredékére csökkenti a tervezés idejét, hiszen az AIMMS másodpercek töredéke alatt képes választani a lehetséges megoldások közül

• ha Ön mindig a legfrissebb adatokat tölti fel, akkor a rendszer 100% pontossággal dolgozik

• ha véletlenül elgépel valamit, akkor sincs semmi baj, mivel az adatokat előszűrjük, ha hibás adat miatt nincs megoldás azt rögtön tudni fogja

• minden eddiginél gyorsabb munkafolyamatot biztosít

• az AIMMS bármely rendszerbe integrálható szoftver

De mi is ez az AIMMS és mire is képes valójában? Röviden, sokra. Ha bővebb ismereteket szeretne (szakzsargonmentesen), vegye igénybe szolgáltatásainkat! >>

 

opta_web_visszajelzes-1