Ismét megrendezte az „Egy nap alatt a logisztika körül” című vetélkedőjét a kecskeméti Neumann János Egyetem. A versenyt a Logisztikai szak szervezte és bonyolította le. Nagy szerepe van az esemény létrejöttében ügyvezetőnknek, Lelkes Zoltánnak, aki egyben az Egyetem tanára és a szak felelőse is.

A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a középiskolásoknak a logisztika világába, így segítve pályaválasztási döntésüket. A Műszaki és Informatikai Kar 2017 szeptemberében indította el először a logisztikai mérnök szakot. Akik ez iránt érdeklődnek, azok különösen sok hasznos információhoz juthattak ezen a napon.

A diákok idén is számos érdekes programon vehettek részt. Lehetőségük volt megtekinteni az Egyetem Járműtechnológia Tanszékét, a lézerfizika és robotika labort, illetve részt vehettek a Phoenix Mecano Kecskemét Kft., illetve az Univer Zrt. üzemlátogatásán. A verseny fő projektjét a Pick Szeged Zrt. szolgáltatta, mely során a résztvevőknek meg kellett tervezniük és makett formájában elkészíteniük egy raktárépületet.

A győztes csapat a Belvárosi Gazdasági Szakgimnáziumból érkezett SmartSolutions néven, melynek tagjai 3 db tabletet nyertek. Gratulálunk a nyerteseknek és minden résztvevőnek!