Informatikusoknak

Ismer Ön olyan informatikus kollégát, aki ne kívánná már a háta közepére az Excel táblákat vagy azokat az eszközöket, amelyek ugyan minden adatot precízen rögzítenek, de arra már nem képesek, hogy a döntések folyamatát is segítsék?

A jelenlegi informatikai eszközök, melyeket használ, megmutatják Önnek, hogy miből, hol, mennyi áll rendelkezésre, de munkatársai bizonyára azt is szeretnék tudni, hogy pontosan mennyi kell egyes termékekből, a vevőket hogyan tudják csúszások nélkül a legkisebb költséggel kiszolgálni.

Ideje, hogy megismerjen egy olyan megoldást, amely nem csak kollégái, de az Ön munkáját is megkönnyíti!

Eszközünk, amit ajánlunk, amellett, hogy rendet teremt a folyamatok között és ideális döntéseket „szállít”, kompatibilis a többi már meglévő szoftverrel, így fenntartása és működtetése nem jelent Önnek többletmunkát. Az összetett szoftver temérdek egyéb információt szolgáltat, amely Önnek fontos lehet, és ami további könnyebbséget jelent majd a munkájában és a legjobb eredményeket hozza majd ki cégéből.

Kollégái számára az olyan kínzó napi kérdések, mint,

  • mekkora árukészlet legyen a raktárban,
  • honnan és kit szolgáljunk ki,
  • milyen sorrendben végezzük a feladatokat,
  • hogyan csökkentsük a határidő túllépéseink számát, vagy éppen
  • mikorra ütemezzük a karbantartásokat, többé nem okoznak fejfájást!

Ön és munkatársai olyan segítséget kapnak döntéseikben, ami az eddig ismert megoldásokkal ellentétben figyelembe vesz minden meghatározó körülményt, amelyek befolyásolhatják a cége hatékonyságát és így szállítja Önnek az igazi optimális megoldást a maximális eredmény eléréséhez.

Bevezetés, megtérülés igen rövid idő alatt

Feladattól függően akár 3 hónappal az első megbeszélés után már alkalmazhatja is cégében az új rendszert, mely pontosan megmutatja melyik az a megoldás, amelyik a legjobb eredményeket hozza a vállalkozásnak. Mindez úgy valósul meg, hogy tanácsadóinkkal együttműködve befektetése kevesebb, mint 1 év alatt megtérül, melyre garanciát vállalunk.

Szeretném felvenni tanácsadójukkal a kapcsolatot, kérem, keressenek meg!

Az Optasoft munkatársai a legújabb matematikai eszközöket alkalmazzák és nem csak megértik problémáinkat, hanem segítenek nekünk is, hogy mi is jobban értsük azokat!
Kovács Tibor

technikai igazgató, Plzensky Prazdroj