Optimalizálás termelő vállalatok számára

Hogyan tudja egyszerre csökkenteni cége költségeit, és ugyanakkor növelni a termelés és eladás volumenét?

Ugye jobban érezné magát, ha végre minden döntésnél biztos lehetne abban, hogy cége termelési kapacitását és lehetőségeit maximálisan kihasználja? Ha nem kéne örökösen attól félnie, hogy egy hirtelen esemény teljesen felborítja a terveket? Ha biztos lehetne abban, hogy a konkurencia sem csinálhatná jobban?
Többféle megoldás létezik arra, hogy javítsa a cégében zajló folyamatokat. De ne gondolja, hogy a javítás egyenlő az optimalizálással.

Van, aki egyszerűen a „hasára üt”, akár több évre kiható ügyekben, mert semmi támpontja nincs a tapasztalatain kívül. Ezzel nap mint nap újabb kihívásoknak és stressznek teszi ki magát. Van aki Excel táblában vezeti a folyamatokat és erre támaszkodik vagy jobb esetben a vállalatirányítási rendszer jelentéseire hagyatkozik, ha döntenie kell. És vannak akik már tudják, hogy ez a két megoldás óriási veszélyt rejteget, hiszen még egy jól működő szervezetben is nehéz átlátni, hogy mi lenne az optimális megoldás, döntés.

Az optimális megoldás versenyelőnyt jelent a piacon, hiszen ezzel az árak növelése nélkül növelhető a profit. Az optimális döntéshez valóban optimalizáló megoldásra van szükség! Ebben segíthet egyedülálló szakmai csapatunk.

 

Vegye fel tanácsadóinkkal a kapcsolatot és ismerje meg a cégében rejlő tartalékokat!

Az Optasoft munkatársai a legújabb matematikai eszközöket alkalmazzák és nem csak megértik problémáinkat, hanem segítenek nekünk is, hogy mi is jobban értsük azokat!
Kovács Tibor

technikai igazgató, Plzensky Prazdroj