Start konzultáció

A Start konzultáció egy olyan állapotfelmérés, amelyen tapasztalt tanácsadó kollégáink segítségével áttekintjük cégük jelenlegi működést a jelenlegi folyamatok mentén. Megnézzük továbbá hol és hogyan lehet költséget csökkenteni illetve hogyan fejleszthetik tovább a vállalatuk működését. A Start konzultáció során nagy a hangsúlyt helyezünk arra, hogy a résztvevők lássák a konkrét lépések maguk előtt, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a kitűzött céljukat elérjék.

A Start konzultáció végeztével kapni fog egy írásos elemzést a cégében rejlő költségcsökkentési és hatékonyságnövelési lehetőségekről illetve a javasolt lépésekről.

A konzultáció általában kétszer fél napos időtartamú, de igény szerint ettől el lehet térni.

A konzultációt azoknak ajánljuk, akik már eldöntötték, hogy fejlődni fognak, de egy komoly projekt indítása előtt szakemberekkel közösen szeretnék áttekinteni a célokat, a megvalósítás lépéseit, költségeit és az esetleges kockázatokat. 

Kérdése van? Bővebb tájékoztatást szeretne?  >>> Keressen meg minket!

Az OptaSoft munkatársai nem csak megértik a problémáinkat, hanem segítenek nekünk is, hogy mi is jobban értsük azokat!

Kovács Tibor

Plzensky Prazdroj, technikai igazgató

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-162192925-1"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> window.dataLayer = window.dataLayer || [];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> function gtag(){dataLayer.push(arguments);}<!-- [et_pb_line_break_holder] --> gtag('js', new Date());<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> gtag('config', 'UA-162192925-1');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->