Termelésvezetőknek

Önnek, mint annyi termelésvezetőnek, mi a legnagyobb ellensége? Csak nem a határidők?

Akkor itt az ideje, hogy egy életre legyőzze őket, mégpedig anélkül, hogy bekopogna az igazgató szobájába és újabb embereket vagy gépeket kérne. Higgye el, csak elsőre tűnik lehetetlennek…

Lehet, hogy senki sem mondja, de mindenki tudja: egy termelő cég legfontosabb láncszeme a termelésvezető. Ezt Ön tudja a legjobban, akinek a kezében futnak össze a legfontosabb szálak: a sokszor nem megbízható előrejelzések, a gyakran változó megrendelések, a raktáron porosodó termékek jövője. Ezeket a szálakat pedig a legtöbbször Önnek, egyedül kell kibogoznia.

Sok lehetőség és egyetlen igazán jó döntés. Ez utóbbit fogja megtudni szoftverünk segítségével. Éppen ezért nélkülözhetetlen minden olyan műszaki vezető fegyvertárából, aki valaha is küzdött a határidők szorításával.

Mi a kezébe adjuk azt az eszközt, ami képes megmondani Önnek, hogy melyik a leggyorsabb, leghatékonyabb út a határidők betartásához. Ön végül kézhez kap egy olyan tervet, amelyen tisztán látja, hogy mely döntéseket kell választania a határidők biztos betartásához.

Szeretném felvenni a tanácsadójukkal a kapcsolatot, kérem keressenek meg!

Kezdetben nem gondoltam volna, hogy az AIMMS mekkora segítség lesz a munkám során! Sokkal kevesebb időt töltünk el a gyártás tervezésével és jó adatok esetén tuti jó az eredmény.
Szatmári Tamás

Graboplast Zrt.